Livvit Coach

Ben jij medewerker van een hogeschool? Laat je dan begeleiden door een Livvit Coach

Heb je te maken met (ingrijpende) veranderingen in je werk en/of privéleven? Ervaar je langdurige stress, kom je niet goed meer tot rust? Heb je het gevoel van vakantie naar vakantie te leven? Voel je je oververmoeid, ben je bang voor uitval? Ben je ziek en wil je begeleiding bij je re-integratie? Dan kan een Livvit coach je helpen.

 

Wat is Livvit? 

Livvit Coaching is voor alle medewerkers in het hoger beroepsonderwijs die het risico lopen om uit te vallen. Of ziek thuis zijn en weer aan het werk willen. Livvit is een arbeidsgerelateerde zorgpakket van Achmea/Zilveren Kruis. Het doel hiervan is om medewerkers van hogescholen te begeleiden bij het voorkomen van verzuim en re-integratie na een periode van verzuim.

 

Livvit Coach 

Als coach richt ik me op het herstellen van jouw balans, en het op een gezonde en passende manier voortzetten of hervatten van je werk. Het coachtraject bestaat uit ongeveer 6 sessies, en begint met een intakegesprek. Na iedere sessie maak je een verslag voor jezelf en je coach. Het traject wordt afgerond met een evaluatie. Mochten er meer sessies nodig zijn, kan dit uiteraard. De kosten voor extra sessies komen dan voor rekening van je werkgever.

 

Werkwijze 

Ik maak gebruik van verschillende methoden (zie ook Werkwijze Manaz). Tijdens de intake ga ik met je na wat er nodig is en stel met jou vast wat de beste aanpak is. Tijdens de coaching maken we gebruik van concrete situaties die door jou worden ingebracht. Indien het wenselijk of nodig is wat dieper te gaan, bekijken we in overleg wat wenselijk en passend is.

Voor vragen of nadere informatie kun je contact met me opnemen.