Werkwijze Manaz

Het begint bij jou

In een kennismakingsgesprek (intake) kijken we naar je situatie en persoonlijke vragen. Ook bespreken we samen – eventueel met je werkgever – de inhoud en het doel van jouw persoonlijke coachingstraject. Deze vormen het uitgangspunt om jezelf beter te leren kennen. Coaching vergroot het inzicht in je talent, overtuigingen, (gedrags)patronen, je persoonlijke kracht. Je ontwikkelt je op persoonlijk en professioneel gebied.

De werkwijze wordt afgestemd op jouw vraag en doel(en). Om het geleerde te kunnen integreren in werk- en privésituatie wordt gebruik gemaakt van concrete situaties die door jou worden ingebracht. In de coaching maak ik gebruik van concrete, praktische en creatieve werkvormen. Deze zijn gebaseerd op Biografisch en levensfasegericht werken, NLP, karakterstructuren, systemisch werk, ervarings- en lichaamsgericht werken. Deze werkwijze vergroot het zelfinzicht en zelfbewustzijn en draagt bij aan verandering op dieper niveau, waardoor het effect meer duurzaam is.

Een traject bestaat gemiddeld uit 5 tot 10 gesprekken. Een gesprek duurt maximaal vijf kwartier. Een traject wordt afgerond met een eindevaluatie. Manaz hanteert een uurtarief voor bedrijven. Voor particulieren hanteert Manaz een aangepast uurtarief.

Wie is Lilian Snijder

In 2006 heb ik Manaz opgericht. Ik verzorg individuele coaching en trainingen voor particulieren en werknemers. In veel gevallen gaat het om bevlogen medewerkers die dreigen of zijn uitgevallen als gevolg van psychische en/of lichamelijke klachten. Daarnaast weten ook hoogsensitieve personen hun weg naar Manaz te vinden.

In samenwerking met jou zoek ik graag naar dat wat het beste bij je past. Daarvoor zoeken we samen naar de dingen die je energie geven, je enthousiasme aanwakkeren. Ook kijken we naar wat de juiste balans is tussen werk en privé, tussen in- en ontspanning. Doen wat het beste bij je past, zien dat je je eigen draai gevonden hebt in je werk- en/of privéleven, geeft mij veel plezier en voldoening.

Locatie

Coaching vindt plaats in Meppel. Hier heb ik werkruimte aan huis waar we op een informele manier samenwerken aan jouw vragen en doelen.

Voor nadere informatie kun je contact met me opnemen.